Kage og dessert
Valnøddekage med squash
16. februar 2016 af Lars Juul
Lækker formkage bagt med squash og gulerod samt mandelmel, kokosmel, kanel, ingefær og kardemomme.

Ingredienser
100 g smør
2 spsk. sukker
6 æg
2 dl fløde
1 dl mandelmelmel
2 dl kokosmel
2 tsk. bagepulver
4 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
200 g revet squash
200 g revet gulerod
150 g g hakkede valnødder
PRØV OGSÅ: Lars Juuls citronkage med mandler og citronglasur
Fremgangsmåde
Smelt smørret. Pisk sukker og æg hvidt og tilsæt fløde og det smeltede smør lidt ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne og lad dejen trække på bordet i en ½ time, inden den hældes i en smurt springform. Bag kagen ved 175° i ca. 35 min., til den er gennembagt.
