Gris

Kålpølser og broccolisalat

3. oktober 2012 af Pia Friis Andreassen
En kålpølser med broccolisalat er en nem og billig ret

Det skal du bruge:
(Kålpølser med broccolisalat til 4 personer)

2 x 400 g kålpølser
2 spsk. olie

Broccolisalat:

1 broccoli
150 g røget bacon
1 stort hakket rødløg

Dressing:

1½ dl græsk yoghurt 2 %
1½ dl mayonnaise
3-4 spsk. appelsinsaft eller -juice
Salt og peber

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbehør:

Grovboller
Tomatketchup
Sennep

Prøv også: Stegt flæsk og persillesauce

Sådan gør du:

Broccolisalat:

Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Hæld kogende vand over og lad det trække i 1-2 min. Der skal være bid i broccolien. Hæld det hele op i et dørslag. Skær baconen i tern og steg disse sprøde og gyldne på en tør pande. Læg dem på fedtsugende papir. Rør dressingen sammen og vend den med broccoli, bacon og løg, således at du får en lækker broccolisalat.

Pølser:

Steg pølserne i olien over middelstærk varme i ca. 2½ min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Bøf med ærtepuré

Sponsoreret indhold