Kålpølser og broccolisalat

Det skal du bruge:
(Kålpølser med broccolisalat til 4 personer)
2 x 400 g kålpølser
2 spsk. olie
Broccolisalat:
1 broccoli
150 g røget bacon
1 stort hakket rødløg
Dressing:
1½ dl græsk yoghurt 2 %
1½ dl mayonnaise
3-4 spsk. appelsinsaft eller -juice
Salt og peber
Tilbehør:
Grovboller
Tomatketchup
Sennep
Prøv også: Stegt flæsk og persillesauce
Sådan gør du:
Broccolisalat:
Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Hæld kogende vand over og lad det trække i 1-2 min. Der skal være bid i broccolien. Hæld det hele op i et dørslag. Skær baconen i tern og steg disse sprøde og gyldne på en tør pande. Læg dem på fedtsugende papir. Rør dressingen sammen og vend den med broccoli, bacon og løg, således at du får en lækker broccolisalat.
Pølser:
Steg pølserne i olien over middelstærk varme i ca. 2½ min. på hver side.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Bøf med ærtepuré