Gris
Krydret gryde med pølse, kål og bacon
18. september 2016 af Kristina Marckmann
Nem og dejlig gryderet med wienerpølser, bacon, hvidkål og kartofler krydret med paprika.

4 personer
Ingredienser
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
2 løg i tern
½ snittet hvidkålshoved
200 g søde kartofler i tern
200 g kartofler i tern
6 dl grøntsagsbouillon
5 wienerpølser i skiver
Salt og peber
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
Svits baconen i olien i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og løg og lad det svitse med i 1 min. Tilsæt halvdelen af kålen sammen med kartoflerne. Hæld bouillonen ved og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt dernæst pølserne og resten af kålen og lad det simre i yderligere 5 min. Smag til med salt og peber og servér retten med et stykke groft brød til.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)
