Gris

Pølser og grøn kartoffelsalat

31. maj 2016 af Pia Friis Andreassen
Grillede pølser og en frisk kartoffelsalat med ærter, rødløg og radiser i en dressing med hvidvinseddike og honning.

4 personer

Ingredienser

Ca. 1 kg store grill-pølser

Kartoffelsalat
1 kg kartofler
Salt
400 g hele ærter
1 rødløg
½ bdt. radiser

Dressing
1½ spsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
½ spsk. honning
4 spsk. rapsolie
Salt og peber

Tilbehør
Ketchup og sennep

PRØV OGSÅ: Kålpølser og pastasalat

Fremgangsmåde

Pølser: Lav 2-3 snit i pølsernes overflade. Grill dem over indirekte varme i 3 min. på hver side. Derefter ved direkte varme i ca. 1 min. på hver side. Pølserne kan også steges i lidt olie på en pande.

Kartoffelsalat: Skræl kartoflerne eller skrub dem rene. Skær dem i skiver, som koges netop møre i letsaltet vand (ca. 6 min.). Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg. Bred dem ud på et fad e.l. til hurtigere afkøling. Bælg ærterne. Skær løget i strimler. Rens radiserne og skær dem i kvarter. Rør dressingen sammen og vend den med kartofler og grøntsager.

Sponsoreret indhold