Frikadeller fra Grækenland

Græske frikadeller | Disse lækre frikadeller er af lammekød og krydret med salattern og hvidløg

Opskriften på disse græske frikadeller er til 4 portioner

Ingredienser - Græske frikadeller:

FARS:
400 g hakket lammekød (maks. 10 %)
1 dl havregryn
1 spsk. kartoffelmel
1,5 dl lys bouillon
1 æg
1 revet løg
1-2 pressede fed hvidløg
50 g smuldrede salattern (maks. 16 %)
1 tsk. timian
1 tsk. rosmarin
Salt og peber

Krydrede hakkebøffer

DESUDEN:
2 tsk. olie

Fremgangsmåde - græske frikadeller:

Rør alle ingredienser til farsen sammen og lad den hvile koldt 10-15 min. Tilsæt evt. en smule mere væde og form små frikadeller, der steges smukt lysebrune i fedtstof på en pande. Giv en god mættende salat hertil - f.eks. med grønne bønner.

Veronagryde