Fredag d. 5. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Lammekotelet og melonsalat
Lækker middag med lammekoteletter og frisk melonsalat

4 pers.
Ingredienser til lammekotelet og melonsalat
4-6 dobbelte lammekoteletter
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
Melonsalat:
1 galia-melon
1 potte mynte
1 bæger fetaost i tern
Ovnstegte kartofler:
600 g små, tyndskallede kartofler
2 spsk. olie
Groft salt
PRØV OGSÅ: Kødbollespyd med broccoli
Fremgangsmåde
Ovnstegte kartofler:
Opvarm ovnen til 220°. Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve. Dup dem tørre og vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er møre. Krydr med salt mod slutningen.
Melonsalat:
Skær melonen i halve. Skrab kernerne ud og fjern skrællen. Skær melonen i tern. Pluk mynteblade af stilkene, skyl dem og dup dem tørre. Vend melon, mynte og feta sammen.
Koteletter:
Dup lammekoteletterne tørre. Steg dem over middelstærk varme i ca. 4 min. på hver side. Krydr med timian, salt og lidt peber.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Lam og citronkartofler med hvidløg