Lammekotelet og melonsalat

Lækker middag med lammekoteletter og frisk melonsalat

4 pers.

Ingredienser til lammekotelet og melonsalat

4-6 dobbelte lammekoteletter
2 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber

Melonsalat:

1 galia-melon
1 potte mynte
1 bæger fetaost i tern

Ovnstegte kartofler:

600 g små, tyndskallede kartofler
2 spsk. olie
Groft salt

PRØV OGSÅ: Kødbollespyd med broccoli

Fremgangsmåde

Ovnstegte kartofler:

Opvarm ovnen til 220°. Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve. Dup dem tørre og vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem i den varme ovn i ca. 25 min., eller til de er møre. Krydr med salt mod slutningen.

Melonsalat:

Skær melonen i halve. Skrab kernerne ud og fjern skrællen. Skær melonen i tern. Pluk mynteblade af stilkene, skyl dem og dup dem tørre. Vend melon, mynte og feta sammen.

Koteletter:

Dup lammekoteletterne tørre. Steg dem over middelstærk varme i ca. 4 min. på hver side. Krydr med timian, salt og lidt peber.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Lam og citronkartofler med hvidløg