Middelhavsfrikadeller med soltørrede tomater

Lækker ret i flotte farver.

Foto: Jacob Ljørring

4 personer

Det skal du bruge:
500 g hakket lammekød,
salt og peber,
1 hakket løg,
1 revet fed hvidløg,
1 æg,
2 spsk. hakkede, soltørrede tomater,
2 spsk. hakket persille,
2 spsk. pinjekerner,
½ dl vand,
½ dl olie til stegning

Rygeost-salat
50 g rygeost,
1 dl yoghurt,
¼ agurk i små tern,
½ rød peberfrugt i små tern,
1 spsk. sød chilisauce,
salt og peber

Tilbehør
Ovnbagte kartoffelbåde, ris eller kartofler

Sådan gør du:
Frikadeller: Rør kødet med salt og peber. Tilsæt resten af ingredienserne og rør farsen, til den er ensartet. Form den til små kugler og steg disse i olien.