Grillet oksebøf og marinerede svampe

Aftensmad beregnet til Dukan Kurens fase 2, vekselfasen
PG = protein / grønt
2 personer
Ingredienser
Champignoner
250 g champignoner skåret i skiver
50 g bønnespirer
4 spsk. sojasauce
½ tsk. tørrede chiliflager
2 spsk. klippet purløg
Ovnstegte bønner
400 g grønne bønner
2 tsk. olivenolie
1 tsk. timian
1 nip salt
Bøffer
2 oksebøffer af filet
Nogle dråber olivenolie
1 nip salt
Peber
PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Roastbeef med basilikumcreme
Fremgangsmåde
Champignoner: Kom champignonerne i en skål sammen med bønnespirerne. Dryp sojasauce over og krydr med chili. Vend det hele rundt og lad det marinere, til resten er parat.
Servér svampene med et drys klippet purløg.
Ovnstegte bønner: Fordel nippede bønner, der er duppet tørre, på en plade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie og krydr med timian og ét nip salt. Sæt pladen midt i en 200° varm ovn i 25-30 min. Bønnerne skal have taget farve og være sprøde. Vend dem undervejs.
Bøffer: Dup bøfferne tørre. Varm en grillpande op, til den er rygende varm. Fordel nogle dråber olie på bøfferne ved hjælp af et stykke køkkenrulle. Grill dem i
2½-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
TIP Retten indeholder 2 tolererede fødevarer, nemlig sojasauce og olie. Tolererede fødevarer må du få i fase 2, men højst 2 om dagen. Den tolererede mængde sojasauce er 2 spsk. pr. person, og olie er 1 tsk. pr. person.