Kalvecuvette

Ingredienser til kalvecuvette:
4 personer
Ca. 700 g kalvecuvette
2 spsk. olie
Salt og peber
2 fed hvidløg
Stegte grøntsager:
2 store, hakkede løg
2 spsk. olie
4 gulerødder
4 mellemstore kartofler
300 g squash i skiver
2 finthakkede fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk. oregano, salt og peber
500 g haricots verts (frost)
Sådan gør du:
Kalvecuvette:
Rids fedtkanten.
Brun hurtigt kødet på alle sider i olien.
Krydr med salt og peber og læg din kalvecuvette i et ovnfast fad.
Gnid den med halve fed hvidløg.
Steg din kalvecuvette i en 180° varm ovn i ca. 45 min., til den har en centrumtemperatur på 62°.
Lad den hvile i ca. 10 min.
Stegte grøntsager:
Steg løgene klare i olien.
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i tynde skiver.
Vend dem i panden sammen med squash, hvidløg og tomater.
Krydr med oregano, salt og peber.
Lad det simre over svag varme under låg i ca. 30 min.
Tilsæt frosne haricots verts og lad det hele simre i yderligere ca. 5 min.
Tilberedningstid:
Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.