Okse

Kapersbøffer med rødbedesalat

15. november 2016 af Kristina Marckmann
Hakkebøffer med kapers og hertil en frisk salat med rødbede, æble, bladselleri og peberrod.

3 personer

Ingredienser

450 g hakket oksekød
3 spsk. hakkede kapers
Salt
Peber
1 spsk. smør
200 g rødbeder
2 æbler
1 stilk bladselleri
1 spsk. revet peberrod
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. hasselnøddeflager

Tilbehør
Råstegte kartofler

(Se fremgangsmåde under banneret...)

Fremgangsmåde

Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
Skræl rødbederne og riv dem fint. Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver. Bland rødbede, æble, bladselleri og peberrod.
Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og servér salaten til bøfferne og de råstegte kartofler.

18 lækre burgere - med et twist:

18 lækre burgere

Sponsoreret indhold