Okse
Kapersbøffer med rødbedesalat
15. november 2016 af Kristina Marckmann
Hakkebøffer med kapers og hertil en frisk salat med rødbede, æble, bladselleri og peberrod.

3 personer
Ingredienser
450 g hakket oksekød
3 spsk. hakkede kapers
Salt
Peber
1 spsk. smør
200 g rødbeder
2 æbler
1 stilk bladselleri
1 spsk. revet peberrod
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. hasselnøddeflager
Tilbehør
Råstegte kartofler
(Se fremgangsmåde under banneret...)
Fremgangsmåde
Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
Skræl rødbederne og riv dem fint. Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver. Bland rødbede, æble, bladselleri og peberrod.
Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og servér salaten til bøfferne og de råstegte kartofler.