Okse

Lasagne

15. november 2012 af Pia Friis Andreassen
Klassisk lasagne på menuen

Lasagne til 4 personer

Lasagne - det skal du bruge:

½ portion kødsauce (brug evt. denne opskrift)
400 g friske lasagneplader
Ca. 150 g revet ost

Bechamelsauce til lasagne:

7 dl mælk
6 spsk. hvedemel
Citronsaft
Stødt muskatnød
Salt og peber

Tilbehør til lasagne:

1 broccoli
Salt

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

PRØV OGSÅ: Spaghetti og kødsauce

Lasagne - sådan gør du:

Tag kødsaucen ud af køleskabet. Opvarm ovnen til 200°.

Bechamelsauce:

Ryst en jævning af 2 dl mælk og melet. Varm resten af mælken op. Tilsæt jævningen og lad det småkoge i 5 min. Smag til med citronsaft, muskatnød, salt og peber.

Lasagne:

Læg lagvis kødsauce, lasagneplader og bechamelsauce i et ovnfast fad. Strø osten over og sæt fadet, med din lasagne, midt i den varme ovn i 25-30 min.

Tilbehør:

Del broccolien i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Læg det hele i en skål. Strø lidt salt over. Hæld kogende vand på og lad det trække i 4-5 min. under en tallerken. Lad broccolien dryppe af.

Tilberedningstid af lasagne:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Krydret kyllingeret

Sponsoreret indhold