
Lasagne til 4 personer
Lasagne - det skal du bruge:
½ portion kødsauce (brug evt. denne opskrift)
400 g friske lasagneplader
Ca. 150 g revet ost
Bechamelsauce til lasagne:
7 dl mælk
6 spsk. hvedemel
Citronsaft
Stødt muskatnød
Salt og peber
Tilbehør til lasagne:
1 broccoli
Salt
PRØV OGSÅ: Spaghetti og kødsauce
Lasagne - sådan gør du:
Tag kødsaucen ud af køleskabet. Opvarm ovnen til 200°.
Bechamelsauce:
Ryst en jævning af 2 dl mælk og melet. Varm resten af mælken op. Tilsæt jævningen og lad det småkoge i 5 min. Smag til med citronsaft, muskatnød, salt og peber.
Lasagne:
Læg lagvis kødsauce, lasagneplader og bechamelsauce i et ovnfast fad. Strø osten over og sæt fadet, med din lasagne, midt i den varme ovn i 25-30 min.
Tilbehør:
Del broccolien i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Læg det hele i en skål. Strø lidt salt over. Hæld kogende vand på og lad det trække i 4-5 min. under en tallerken. Lad broccolien dryppe af.
Tilberedningstid af lasagne:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
PRØV OGSÅ: Krydret kyllingeret