Okse
Spicy oksekødssuppe
5. november 2013 af Kim Gravenhorst. Foto: Jacob Ljørring
Slankeklubbens skønne suppe med hakket oksekød, grønsager, hvidløg og chili. En nem og fyldig ret til kølige dage.

Ingredienser til spicy oksekødssuppe:
4 portioner
4 spsk. rapsolie
500 g hakket oksekød, 3-7 %
2 store, hakkede løg
3 hakkede fed hvidløg
1 spsk. finthakket frisk chili
3 gulerødder skåret i tern
2 peberfrugter skåret i tern
Salt og peber
1 spsk. røget paprika
1 dl koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 l bouillon
1 dl hakket persille
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fremgangsmåde:
Varm 2 spsk. olie op i en gryde og svits kødet, til det får farve.
Tag kødet op og varm resten af olien op.
Svits derpå løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i et par minutter.
Tilsæt kødet igen sammen med resten af ingredienserne undtagen persillen.
Lad suppen koge op, tilsæt persillen og servér suppen med groft brød.
Energi pr. portion
575 kcal / 2405 kJ
Fedt: 22 gram
Kulhydrat: 51 gram
Protein: 37 gram
Kostfibre: 8 gram