Onsdag d. 24. oktober 2012 - af Pia Friis Andreassen
Beef Nachos
Glæd familien med en mexicansk-inspireret ret

4 personer
Det skal du bruge:
800 g hakket oksekød 4-8 %
2 løg
2 spsk. olie
2 dåser flåede, hakkede tomater
1 dåse baked beans i tomatsauce
2 spsk. hakkede jalapenos
300 g majs (frost)
Salt og peber
Ca. 125 g Nachos tortilla chips
100 g revet cheddarost
Tilbehør:
Cheasy fraiche 6 %
Syltede jalapenos
Prøv også: Spicy kød på salatblade
Sådan gør du:
Pil løgene og hak dem. Sautér dem i olie, til de er klare. Øg varmen og steg kødet med, til det skifter farve. Tilsæt tomater, baked beans, jalapenos og majs. Lad det hele småkoge i 10 min. Smag til med salt og peber. Hæld kødsaucen i et ovnfast fad. Fordel chipsene herover i et jævnt lag. Drys osten over og sæt fadet under ovnens grillelement, til osten er smeltet og gylden.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.
Prøv også: Kalkungryde