Bresaola-carpaccio

Skøn bresaola-carpaccio med rucolapesto.

4 personer

Det skal du bruge:
140 g bresaola i tynde skiver (lufttørret okseinderlår), 250 g cherrytomater, 2 håndfulde basilikumblade, ca. 1½ dl parmesanost i store flager.

Rucolapesto: 50 g rucola, 1 fed hvidløg, 10 g ristede pinjekerner, 2 tsk. akaciehonning, ca. ½ dl rapskimolie, 15 g revet parmesanost, salt, peber.

Tilbehør: Ciabattabrød.

Lav også lækker rejesalat

Sådan gør du:
Rucolapesto: Skyl rucolaen og dup den tør. Hak den groft i en foodprocessor sammen med hvidløg og pinjekerner. Tilsæt honning og olie i en tynd stråle, mens der stadig køres, til massen har en passende konsistens. Vend revet parmesanost i og smag til med salt og peber.

Carpaccio: Fordel kødskiverne på fire tallerkener i et jævnt lag. Dryp pestoen over kødskiverne og pynt med halve tomater, basilikumblade og parmesanflager. Servér ciabatta til retten.