Cannelloni

Cannelloni med oksekød og spinat.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
400 g hakket oksekød
250 g friske lasagneplader
Salt og peber
1 finthakket løg
2 spsk. rapskimolie
2 hakkede fed hvidløg
300 g spinat (frost)
Stødt muskatnød
Lidt smør til fadet
½ l mornaysauce 5 %
50 g revet parmesanost

Salat:
100 g spæde salatblade
½ bdt. radiser
2 spsk. rosiner

Dressing:
2 tsk. honning
1 spsk. æbleeddike
3 spsk. rapskimolie
Salt og peber

Sådan gør du:
Del lasagnepladerne i 10 lige store stykker og kog dem al dente i rigeligt, letsaltet vand. Læg dem i vandet én ad gangen og læg dem efter kogning på et viskestykke. Sautér løget klart i olien, øg varmen og steg derpå kødet med, til det skifter farve. Krydr med hvidløg, salt og peber. Optø spinaten efter anvisningen på emballagen, lad den dryppe fri for væde og smag den til med salt, peber og muskatnød.

Vend spinat og kød sammen og fordel kødblandingen på den ene halvdel af hver pastaplade. Rul pladerne sammen om fyldet og læg rullerne i et smurt, ovnfast fad. Hæld mornaysauce over og drys med parmesanost. Sæt fadet midt i en 225° varm ovn i ca. 20 min.

Salat: Bland salatblade, snittede radiser og rosiner sammen. Rør dressingen sammen og smag den til. Vend den med salaten lige inden servering.

Lækre madpandekager

Lækre kinarejer