Onsdag d. 13. februar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Cowboy-toast og salat
Nem toast med bøf og løg

4 pers.
Ingredienser til cowboy-toast og salat:
8 skiver fuldkorns-toastbrød
½ icebergsalat
Ca. 100 g flødeost
Bøf med løg:
800 g hakket oksekød
2-3 løg
Smør og olie
2-3 spsk. vand
Salt og peber
Salat:
2 store røde peberfrugter i tern
1 porre i strimler
1 potte grofthakket persille
1 dl rosiner
Dressing:
1 spsk. æble- eller hvidvinseddike
1½-2 spsk. olie
Salt
PRØV OGSÅ: Pariserbøf
Fremgangsmåde:
Salat:
Bland ingredienserne til salaten. Hæld den sammenrørte dressing over og lad salaten trække i ½ time.
Bøf med løg:
Skær løgene i tynde ringe. Steg dem lysebrune i 1 spsk. smør og 1 spsk. olie. Tilsæt vand og ½ tsk. salt og steg dem, til vandet er opsuget. Tag dem af panden og hold dem varme i alufolie.
Form kødet til fire flade bøffer og steg dem i 2 spsk. olie over middelstærk varme i ca. 8 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Cowboy-toast:
Bryd icebergsalaten i mindre stykker. Rist brødskiverne og fyld dem med salatblade, bøf, flødeost og løg.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Clubsandwich med kylling