Entrecote med Bearnaise-dressing

Lækker fredagsbøf!

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

4 entrecotebøffer
1 spsk. olie
1 spsk. smør
salt og peber

Bearnaisedressing:

500 g Cheasy Fraiche 6 %
1½ spsk. bearnaise-essens
1 potte persille
1 nip sukker
½ tsk. salt
Peber

Kartoffelbåde:

Ca. 1 kg store kartofler
2 spsk. olie
Salt

Tilbehør:

Grønne bønner (frost)


Prøv også: Grillet steak og kryddersmør


Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 220º.

Kartoffelbåde:

Skrub kartoflerne rene. Skær dem i både og dup dem tørre. Vendes med olie på plade med bagepapir. Steges i den varme ovn i cirka 30 minutter. Vend undervejs. Krydr med salt mod slutning.

Bearnaisedressing:

Rør Cheasy Fraiche, essens og finhakket persille sammen. Smag til med sukker, salt og peber.

Tilbehør:

Tilbered bønner efter anvisning på emballagen.

Entrecote:

Dup bøfferne tørre. Brun dem i fedtstoffet cirka 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middel. Steg yderligere cirka 2½ minutter på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Bøf og salat med mango