Fredag d. 12. oktober 2012 - af Pia Friis Andreassen
Entrecote med Bearnaise-dressing
Lækker fredagsbøf!

4 personer
Det skal du bruge:
4 entrecotebøffer
1 spsk. olie
1 spsk. smør
salt og peber
Bearnaisedressing:
500 g Cheasy Fraiche 6 %
1½ spsk. bearnaise-essens
1 potte persille
1 nip sukker
½ tsk. salt
Peber
Kartoffelbåde:
Ca. 1 kg store kartofler
2 spsk. olie
Salt
Tilbehør:
Grønne bønner (frost)
Prøv også: Grillet steak og kryddersmør
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 220º.
Kartoffelbåde:
Skrub kartoflerne rene. Skær dem i både og dup dem tørre. Vendes med olie på plade med bagepapir. Steges i den varme ovn i cirka 30 minutter. Vend undervejs. Krydr med salt mod slutning.
Bearnaisedressing:
Rør Cheasy Fraiche, essens og finhakket persille sammen. Smag til med sukker, salt og peber.
Tilbehør:
Tilbered bønner efter anvisning på emballagen.
Entrecote:
Dup bøfferne tørre. Brun dem i fedtstoffet cirka 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middel. Steg yderligere cirka 2½ minutter på hver side.
Tilberedningstid:
Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Bøf og salat med mango