Farsbrød med mozzarella

Brød med lækkert fyld af oksekød og mozzarella

Foto: Martin Tangaard

300 g hakket oksekød
150 g bacon i tern
1 løg
250 g champignoner
3 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 dl hakkede, soltørrede tomater i marinade (afdryppede)
1 dl hakket frisk basilikum
2 pressede
fed hvidløg
2 spsk. chilisauce
salt
peber
100 g rucola
ca. 200 g frisk mozzarellaost
Et stort, sprødt italiensk filonebrød

Tilbehør: Grøn salat

Steg baconen sprød på en tør pande og læg den efterfølgende på et stykke køkkenrulle. Hak løget og skær champignonerne i skiver. Steg grøntsagerne i halvdelen af olien.

Tag dem af panden og brun det hakkede kød i resten af olien. Tilsæt de hakkede tomater, de soltørrede tomater, basilikummen, hvidløgsfeddene og chilisaucen.

Lad det småkoge i ca. 10 min. og smag til med salt og peber. Vend rucolaen i og tag panden af varmen.

Skær toppen af brødet på langs og udhul det. Kom kødsaucen i det udhulede brød. Strø bacon over og fyld dernæst champignon-
løgblandingen på. Læg den skiveskårne mozzarella øverst og læg "låget" på igen.

Pak brødet ind i stanniol og sæt det i den varme ovn i 30 min. Skær brødet for med en skarp franskbrødskniv.