Grill-bøf og kartoffelsalat

Gode bøffer til grillen

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

4 højrebsbøffer
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber

Kartoffelsalat:

1 kg små kartofler

Dressing:

8 benfri sild (afdryppede)
2 spsk. mayonnaise
Ca. 4 spsk. fromage frais
1 fed hvidløg
1 potte persille
Salt og peber


Sådan gør du:

Kartoffelsalat:

Skrub kartoflerne rene og kog dem møre i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg. Bred kartoflerne ud til afkøling på et fad e.l.

Dressing:

Kør sild, mayonnaise, fromage frais, hvidløg og persille i en foodprocessor. Rør evt. lidt mere fromage frais i og smag til med lidt salt og peber. Vend dressingen med de kolde kartofler.

Bøffer:

Rør olie og timian sammen. Pensl kødet med blandingen og krydr med salt og peber. Lad kødet trække i 15-20 min., til grillen er klar. Steg så bøfferne i 2-3 min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time og 15 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.


Find flere gode retter til grillen her