Fredag d. 29. juni 2012 - af Pia Friis Andreassen
Grill-bøf og kartoffelsalat
Gode bøffer til grillen

4 personer
Det skal du bruge:
4 højrebsbøffer
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
Kartoffelsalat:
1 kg små kartofler
Dressing:
8 benfri sild (afdryppede)
2 spsk. mayonnaise
Ca. 4 spsk. fromage frais
1 fed hvidløg
1 potte persille
Salt og peber
Sådan gør du:
Kartoffelsalat:
Skrub kartoflerne rene og kog dem møre i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre under låg. Bred kartoflerne ud til afkøling på et fad e.l.
Dressing:
Kør sild, mayonnaise, fromage frais, hvidløg og persille i en foodprocessor. Rør evt. lidt mere fromage frais i og smag til med lidt salt og peber. Vend dressingen med de kolde kartofler.
Bøffer:
Rør olie og timian sammen. Pensl kødet med blandingen og krydr med salt og peber. Lad kødet trække i 15-20 min., til grillen er klar. Steg så bøfferne i 2-3 min. på hver side.
Tilberedningstid:
Ca. 1 time og 15 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Find flere gode retter til grillen her