Grøn 'pasta' med kødsauce

Favoritten uden kulhydrater

Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:
500 g hakket oksekød, 2 finthakkede
løg, 2 spsk. rapsolie,
500 g cherrytomater i halve,
140 g tomatkoncentrat,
3 dl oksebouillon,
1 dl friske oreganoblade eller
3 tsk. tørret oregano,
1 nip sukker, salt, peber.

Grøn "pasta":
4 mellemstore grønne squash,
3-4 spsk.citronolie,
salt, peber.

Sådan gør du:
Tilbehør: Groft madbrød, revet parmesanost. Sautér løgene bløde i olien. Øg varmen, tilsæt kødet og steg det, til det skifter farve. Findel evt. kødet med en gaffel. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem stege med i yderligere 2 min.

Tilsæt tomatkoncentrat, bouillon, oregano, sukker, salt og peber og lad det hele småkoge i 20 min. Smag til med salt og peber.

Grøn "pasta": Riv squashene i lange, tynde strimler med et juliennejern e.l. Vend dem med citronolie og krydr med salt og peber. Fordel squash-pastaen i dybe tallerkener og hæld den varme kødsauce ovenpå.

Skøn cannelloni