Højrebsbøf

Højreb med stegt tomat og cremola

Det skal du bruge:
4 højrebsbøffer,
1 spsk. smør,
1 spsk. olie,
salt, peber,
1 ds. hele flåede tomater,
400-500 g pasta,
500 g haricots verts.

Nudelsalat

Cremolata:
1 potte persille,
2-3 tsk. revet, finthakket citronskal (økologisk),
1-2 knuste fed hvidløg,
salt.

Oksegryde

Sådan gør du:
Kog pasta efter anvisningen på emballagen i rigeligt vand. Kog bønnerne med de sidste 5 min. Lad det hele dryppe af i et dørslag.
Cremolata: Pluk persilleblade af stænglerne og hak fint. Bland med citronskal og smag til med hvidløg og salt.
Kød: Duppes tørt. Brunes i fedtstoffet ved god varme 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Steg færdig for middelvarme 2-3 min. på hver side. Tag af panden og hold varme. Tag de hele tomater op af dåsen. Steg dem kort på begge sider på en god varm pande. Krydr med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.