Fredag d. 10. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Højrebsbøf med grillede grøntsager
Skøn weekendmad

4 personer
Det skal du bruge:
4 højrebsbøffer
Olie til pensling, grill-krydderi
Dijonsauce:
250 g cremefraiche 18 %
1 spsk. dijonsennep
½ tsk. honning
Salt
Grillede grøntsager:
4 løg
500 g cocktailtomater på stilk
1 aubergine
Olie til pensling, salt og peber
Tilbehør:
Ciabattabrød
Prøv også: Grillet steak og kryddersmør
Sådan gør du:
Bøffer:
Pensl bøfferne med olie og krydr. Lad kødet trække en stund. Grill bøfferne afhængigt af, hvordan du vil have dem stegt (ca. 2½ min. på hver side).
Dijonsauce:
Rør cremefraiche, sennep og honning sammen. Smag til med salt.
Grillede grøntsager:
Skær løgene i halve, del tomaterne i mindre "klaser". Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Pensl alle grøntsagerne med olie og krydr med salt og peber. Grill først løgene. Derefter de andre grøntsager. Anret dem alle på et fad.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
Prøv også: Flanksteak og kartoffelsalat