Fredag d. 2. marts 2012 - af Pia Friis Andreassen
Hvidløgssteak
Lav en lækker hvidløgssteak med stegte rodfrugter.

4 personer
Det skal du bruge:
6 stk. hverdagssteaks med hvidløgssmør
2 spsk. olie
Salt og peber
Stegte rodfrugter:
750 g pastinakker
750 g persillerødder
2 spsk. olie
Groft salt
1 potte persille
Lav en lækker hawaii-burger
Sådan gør du:
Stegte rodfrugter: Skræl rødderne og skær dem i mindre stykker på langs. Dup dem tørre og vend dem med olie på en plade med bagepapir. Steg dem i en 210° varm ovn, til de er møre (ca. 25 min.). Vend dem undervejs og krydr med salt mod slutningen. Strø hakket persille over ved servering.
Hvidløgssteaks: Dup steakene tørre. Brun dem i olien ved god varme. Krydr med salt og peber og steg dem færdige over middelstærk varme i ca. 2½ min. på hver side. Servér steakene straks med hvidløgssmør til.
Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.