Mandag d. 4. januar 2010 - af Kim Gravenhorst
Kalv i dild
Server med kogte kartofler

Det skal du bruge:
1 kg kalvebov i store terninger
2 laurbær
1,5 l bouillon
200 g perleløg
Sauce
40 g smør
30 g mel
salt
peber
1 dl fløde
1 bundt dild
Sådan gør du:
Læg kødet i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring gryden i kog, hæld straks vandet fra og skyl kødet. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt bouillon og laurbær. Bring det i kog og lad det simre i ½ time.
Tag kødet op og sigt suppen. Kog perleløgene møre i suppen og tag dem op. Smelt smørret og rør melet i. Tilsæt ½ L af suppen og kog saucen i 10 min. Tilsæt fløden og kog saucen igennem. Smag saucen til og tilsæt den hakkede dild, perleløgene og det kogte kød. Server med kogte kartofler.