Kalvekotelet og fyldig salat

God middag med kotelet og dejlig salat

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Ingredienser til kalvekotelet og fyldig salat

4 kalvekoteletter
2 spsk. olie
Salt og peber
2 finthakkede fed hvidløg
2 tsk. fintrevet økologisk citronskal

Salat:

1 dåse kogt bønnemiks (afdryppet)
Salt
750 g grønne bønner (frost)
400 g ærter (frost)
125 g frisk mozzarellaost (afdryppet)

Dressing:

1 tsk. dijonsennep
½ spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olie
Salt

Prøv også: Koteletter i fad gratineret med ost

Sådan gør du

Salat:

Kom alle bønnerne i kogende, letsaltet vand. Lad dem koge i 4 min. De skal være møre, men have bid. Tilsæt ærterne det sidste 1½ min. Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt af. Rør dressingen sammen og smag til med salt. Vend dressingen med bønnerne. "Riv" mozzarellaen i små stykker og vend den i salaten.

Koteletter:

Dup koteletterne tørre. Brun dem i olien ved god varme i ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen og steg dem i yderligere 1-2 min. på hver side. Krydr med hvidløg og citronskal inden servering.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Prøv også: Rib-eye af kalv og fyldte kartofler