Okse
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
16. juli Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Opskriften på kalvekoteletter med kartoffelsalat er helt perfekt, hvis du ønsker harmoni mellem saftigt kød og forfriskende tilbehør.

4 personer
Kalvekoteletter:
4 kalvekoteletter
Olivenolie til stegning
Salt og peber
Kartoffelsalat:
1 agurk
1 kg kolde, kogte kartofler
1 hovedsalat
100 g feldsalat
1 dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
125 g ribs
Fremgangsmåde:
Brun koteletterne ved høj varme i olie på en pande, eller grill dem. Krydr med salt og peber, og steg kødet færdig et par minutter på hver side.
Kartoffelsalat:
Skær agurk og kartofler i mundrette stykker.
Pluk hovedsalaten groft.
Pisk fløde med citronsaft og sukker med en gaffel, til det tykner let.
Vend dressingen med kartofler, agurker, hovedsalat, feldsalat og ribs lige inden servering.

Læs også