Tirsdag, 15. november 2016 - 19:03 - af Kristina Marckmann
Kapersbøffer med rødbedesalat
Hakkebøffer med kapers og hertil en frisk salat med rødbede, æble, bladselleri og peberrod.

3 personer
Ingredienser
450 g hakket oksekød
3 spsk. hakkede kapers
Salt
Peber
1 spsk. smør
200 g rødbeder
2 æbler
1 stilk bladselleri
1 spsk. revet peberrod
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. hasselnøddeflager
Tilbehør
Råstegte kartofler
(Se fremgangsmåde under banneret...)
Fremgangsmåde
Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
Skræl rødbederne og riv dem fint. Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver. Bland rødbede, æble, bladselleri og peberrod.
Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og servér salaten til bøfferne og de råstegte kartofler.
18 lækre burgere - med et twist:
18 lækre burgere



































