Fredag d. 19. september 2008 - af Kim Gravenhorst Foto: Jacob Ljørring
Krydrede hakkebøffer
Sunde og spicy!

(4 portioner)
BØFFER:
400 g hakket, magert oksekød (maks. 10 %)
1 hakket løg
1 lille peberfrugt i små terninger
3 spsk. chilisauce
1 æg
1 spsk. kartoffelmel
salt, peber
2-3 tsk. olie til stegning.
TILBEHØR:
500-600 g wok-grøntsager (frost)
150 g afdryppede kidneybønner fra dåse
salt, hvidløgspeber
Ælt alle ingredienser til bøfferne sammen og form 4 stk., der steges gyldne på begge sider i olie, til de er faste. Svits wok-grøntsagerne møre og sprøde ved høj varme, vend bønnerne i og smag blandingen til med salt og peber. Anret bøfferne på en bund af grøntsager ved serveringen.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





