Opskrifter
Labskovs
Tirsdag, 13. januar 2015af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Dejligt mættende ret med terninger af oksebov og kartofler. Rettens bærende krydderi er laurbærblade. Labskovsen serveres med et godt drys persille, rugbrød og syltede rødbeder
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/websites/udeoghjemme-dot-dk/website2/2015/januar/02/mad/lone-landmand-labskovs/02-labskovs-600x325.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
![https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg](https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)