Lækker bøfsalat

Bøfsalat med limedressing

Kød:
2 møre oksebøffer (ca. 300 g i alt)
1½ tsk. peber
1 tsk. st. koriander
1 tsk. salt
2 spsk. jordnøddeolie.

Salat:
1 bdt. Broccoli
1 agurk, et bdt. Forårsløg
½ spidskål
1 dl basilikumblade
½ dl mynteblade
½ dl korianderblade.

Saftig kyllingefilet

Dressing:

2 spsk. brun farin
4 spsk. Fiskesovs
saften af 2 limefrugter
3 spsk. finthakket rød chili
2 hakkede fed hvidløg.

Fyldt kalkunbryst

Tilbehør:

Brød

Kød: Bland peber, koriander og salt på en tallerken. Pensl kødet med olien og gnid krydderierne over kødet. Steg kødet 2-3 min. på hver side ved god varme. Tag det af panden og lad det hvile 1 min., inden det skæres i skiver på tværs.

Salat: Del broccoli i små buketter og blancher i kogende, letsaltet vand i 1-2 min. Hæld broccoli i et dørslag og spul med koldt vand. Del agurk på langs. Fjern kerner. Skær agurk i tynde skiver. Rens forårsløg og snit dem fint. Fjern den grove midterstok på spidskål. Snit kålen fint. Anret det hele på et stort fad.

Dressing: Rør sukker, fiskesovs og limesaft sammen. Rør, til sukkeret er opløst. Tilsæt chili og hvidløg. Hæld dressingen over salaten.