Opskrifter
Lasagnette
Søndag, 21. januar 2024Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Denne skønne variation af den klassiske lasagne byder på lag af saftig kødsauce, cremet mornaysauce og pastaskruer. Du kan også lave din egen ostesauce til.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/2024-01-17/u0322-ng-03.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
4 personer
Lasagnette:
400 g pastaskruer
5 dl mornaysauce
75 g parmesan
Frisk timian
Blandet grøn salat
Kødsauce½ tsk. s
1 løg
Olivenolie til stegning
2 fed hvidløg
2 tsk. tørret basilikum
2 tsk. tørret oregano
400 g hakket oksekød
½ dl rødvin eller gastrik
1½ spsk. hvedemel
2 dåser hakkede tomater
1½ spsk. koncentreret tomatpuré
5 dl oksekøds- eller grøntsagsbouillon
½ tsk. sukker
Salt og peber