Marinerede mørbradbøffer

Til både hverdag og fest

1 portion

125 g afpudset mørbrad

MARINADE:
1 spsk. appelsinsaft
1 tsk. revet appelsinskal
1 tsk. olie
et nip salt
lidt smuldret rosmarin
sort peber

Lækre krydrede bøffer

TILBEHØR:
3-4 kogte kartofler
1 lille æble med skræl
2-3 forårsløg
0,5 dl yoghurt naturel (1,5 %)
karry
salt og peber
tomatskiver
top af forårsløg
salat

Kyllingegryde

Skær kødet ud i 3 bøffer. Bøfferne lægges i marinaden og stilles kold i ca. 1 time.

Kartoffelsalat: Skær kartofler og æble i terninger, og snit forårsløgene groft. Smag yoghurten til med karry, salt og peber og vend det hele sammen. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side på en grillpande og servér dem nystegte til kartoffelsalaten. Garnér med tomatskiver, der er drysset med snittet løgtop, og servér med grøn salat.