Okse

Mexicansk pizza

12. juli 2012 af Pia Friis Andreassen
Pizza med krydret smag

4 personer

Det skal du bruge:

Kødblanding:

350 g hakket oksekød 3-7 %
1 tsk. salt
¼-½ tsk. stødt chili
2 knuste fed hvidløg (kan undlades)
1 æggeblomme

Tortillaer:

1 pk. tortillaer (6 stk.)
1 glas tacosauce
200 g revet mozzarellaost
100 g spæde salatblade
½ glas jalapenos

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 240°.

Kødblanding:

Bland det hakkede kød med salt, chili, hvidløg og æggeblomme.

Tortillaer:

Smør tacosauce ud på tortillaerne og strø ost over. Fordel derpå kødblandingen over tortillaerne i klumper på størrelse med store brødkrummer. Bag et par tortillaer ad gangen i den varme ovn - ca. 4 min. Servér dem med spæde salatblade og jalapenos ovenpå.

Tilberedningstid:

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Sponsoreret indhold