Torsdag d. 8. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Millionbøf og spaghetti
Nem og billig aftensmad til hele familien

Det skal du bruge til millionbøf med spaghetti:
700 g hakket oksekød 5-7 %
1 bdt. porrer
2 spsk. olie
140 g tomatkoncentrat
1 dåse majskerner (285 g nettovægt)
4 dl bouillon
Majsstivelse
½ spsk. hvidvinseddike
Salt og peber
Tilbehør til millionbøf med spaghetti:
Ca. 350 g spaghetti, gerne grov
Prøv også: Ris med tomat og rejer
Millionbøf med spaghetti - sådan gør du:
Tilbehør:
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
Millionbøf:
Rens porrerne og snit dem fint. Sautér porrerne i olien i et par minutter. Øg varmen og tilsæt kødet. Steg det, til det skifter farve. Findel evt. kødet med en gaffel. Lad tomatkoncentratet stege med i ½ min. Tilsæt derpå majs og bouillon. Bring det hele i kog og lad det småkoge i 20 min. Jævn retten let med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med eddike, salt og peber.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Nudelsalat med flanksteak