Søndag d. 10. februar 2013 - af Slankedoktor.dk
Oksegryde på 15 minutter
Her er en opskrift på oksegryde, der kan laves på et kvarter. Det er hurtigt, nemt og sundt!

Oksegryde på 15 minutter
Hurtig og velsmagende aftensmad! Oksegryde med grønsager kan serveres med groft brød, pasta, ris eller kartofler. Her er til 4 portioner.
Ingredienser til oksegryde
500 g hakket oksekød, maks. 12 %
1 stort løg
1 stort rødløg, kan evt. erstattes af almindeligt løg
1.000 g grøntsagsblanding, f.eks. broccoli eller blomkålsblanding
Salt, peber og vand
Evt. andre krydderier som f.eks. karry og paprika
PRØV OGSÅ: Græskar-ratatouille
Tilbehør
2 dl brune ris
Fremgangsmåde til oksegryde:
Løgene skrælles og skæres i tern. Oksekød svitses uden fedtstof, herefter kommes løgene ved og svitses med. Alle krydderierne tilsættes. Lidt vand hældes ved grønsagsblandingen. Lad det hele simre i 10-15 minutter, indtil alt er mørt. Risene koges efter anvisningen på pakken. Brug gerne Uncle Bens parboiled ris. De skal kun koge i 12 minutter.
1 portion indeholder
Energi: 487 kcal/2037 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 52 g
Protein: 34 g
Kostfibre: 9 g
PRØV OGSÅ: Durumboller
Tab (dig) og vind med Slankeklubben!
Denne artikel er skrevet af Ude og Hjemme Slankeklubben i samarbejde med SlankeDoktor.dk. Hvis du melder dig ind i Slankeklubben i dag, får du som velkomstgave en gratis grøntsagskniv fra Raadvad af høj kvalitet til en værdi af 499 kr! Så er du godt i gang, når du skal i køkkenet og lave slankemad.
![]() |
Start dit vægttab i dag og få din grøntsagskniv fra Raadvad til en værdi af 499 kr. |
Hvis du melder dig ind fra den 2. januar 2013, kan du også være med i Danmarks sjoveste slankekur, "Taberne Vinder". Her kan du både smide nogle kilo og vinde eksklusive præmier oveni! Hvis du er med hele vejen indtil den 10. april 2013, deltager du blandt andet i lodtrækningen om en luksusrejse for to til Thailand!