Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • kød
  • oksekød
  • Oksegryde på 15 minutter

Oksegryde på 15 minutter

Her er en opskrift på oksegryde, der kan laves på et kvarter. Det er hurtigt, nemt og sundt!

Mail Print

Søndag d. 10. februar 2013 - af Slankedoktor.dk

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Oksegryde på 15 minutter

Hurtig og velsmagende aftensmad! Oksegryde med grønsager kan serveres med groft brød, pasta, ris eller kartofler. Her er til 4 portioner.

Ingredienser til oksegryde
500 g hakket oksekød, maks. 12 %
1 stort løg
1 stort rødløg, kan evt. erstattes af almindeligt løg
1.000 g grøntsagsblanding, f.eks. broccoli eller blomkålsblanding
Salt, peber og vand
Evt. andre krydderier som f.eks. karry og paprika

PRØV OGSÅ: Græskar-ratatouille

Tilbehør
2 dl brune ris

Fremgangsmåde til oksegryde:

Løgene skrælles og skæres i tern. Oksekød svitses uden fedtstof, herefter kommes løgene ved og svitses med. Alle krydderierne tilsættes. Lidt vand hældes ved grønsagsblandingen. Lad det hele simre i 10-15 minutter, indtil alt er mørt. Risene koges efter anvisningen på pakken. Brug gerne Uncle Bens parboiled ris. De skal kun koge i 12 minutter.

1 portion indeholder
Energi: 487 kcal/2037 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 52 g
Protein: 34 g
Kostfibre: 9 g

PRØV OGSÅ: Durumboller

Tab (dig) og vind med Slankeklubben!

Denne artikel er skrevet af Ude og Hjemme Slankeklubben i samarbejde med SlankeDoktor.dk. Hvis du melder dig ind i Slankeklubben i dag, får du som velkomstgave en gratis grøntsagskniv fra Raadvad af høj kvalitet til en værdi af 499 kr! Så er du godt i gang, når du skal i køkkenet og lave slankemad.

Start dit vægttab i dag og få din grøntsagskniv fra Raadvad til en værdi af 499 kr.

Hvis du melder dig ind fra den 2. januar 2013, kan du også være med i Danmarks sjoveste slankekur, "Taberne Vinder". Her kan du både smide nogle kilo og vinde eksklusive præmier oveni! Hvis du er med hele vejen indtil den 10. april 2013, deltager du blandt andet i lodtrækningen om en luksusrejse for to til Thailand!

Relaterede Artikler

Sund olie på panden: Guide til olier

Vil coronakrisen gøre fedmeepidemien værre?

Bakterier kan indtage din mad i "grøn revolution"

Sådan holder du dine knogler stærke

Læs mere om

  • gryderetter
  • fedtfattige opskrifter
  • sund mad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe bjørn

Relaterede artikler

Studie: Julen kan i gennemsnit lægge et halvt kilo til din vægt

Juleknas: Spis sunde nødder

Bliv sund med krydderier

Sådan får du styr på vægten

Sund olie på panden: Guide til olier

Mest læste

  • Kalvecuvette
  • Spicy oksekødssuppe
  • Sprængt oksebryst
  • Bøfsandwich de luxe
  • Burgere og ovnstegte kartoffelbåde

Seneste nyt

  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hun sladrer om os
  • Lykken er ikke at være tynd
  • Hovedpine efter sex
  • De vandt ikke "X Factor", men blev alligevel superstjerner
  • Gid far kunne se mig nu
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Hjælp
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00