Torsdag d. 10. november 2011 - af Pia Friis Andreassen
Oksekød i kokosmælk
Lækkert oksekød i kokosmælk med ris.

4 personer
Det skal du bruge:
600 g gullaschkød i tern, 1 spsk. rød karrypasta, 2 spsk. olie, 2 gulerødder skåret i 2 cm tykke skiver, 800 ml kokosmælk, 2 porrer skåret i 2 cm lange stykker, 400 g store champignoner skåret i halve, tørret, knust chili, citronsaft, fiskesauce.
Tilbehør: Ris.
Sådan gør du:
Steg karrypastaen i olien under omrøring i ca. ½ min. Tilsæt kød og gulerødder og steg det i 2-3 min. ved god varme og under omrøring. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad det hele småkoge i ca. 40 min. Tilsæt derpå porrer og champignoner og lad retten småsnurre i yderligere 5-10 min. Smag til med chili, citronsaft og fiskesauce.