Oksekød i wok

Lækker og indbydende wokret.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer (Kan også laves med oksekød)

Det skal du bruge:
450 g hakket oksekød (3-7 %)
500 g grønne bønner
250 g blommetomater
2 spsk. rapskimolie
2 store løg i strimler
2 hakkede fed hvidløg
2 dl oksebouillon
2 spsk. sojasauce,
1 tsk. spidskommen
Salt og peber

Tilbehør: 4 dl ris, Chilisauce

Prøv også thaiburger

Sådan gør du:
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Oksekød i wok: Nip bønnerne. Skær tomaterne i halve. Opvarm en wok, til den er godt varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg løgene heri under omrøring i 2 min. Tilsæt resten af olien samt kødet og steg det under omrøring, til det skifter farve. Tilsæt bønner og hvidløg og steg videre i 1-2 min. under omrøring.

Hæld bouillon og sojasauce på og tilsæt derpå tomater og spidskommen. Lad det hele dampe under låg i ca. 4 min. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også kalveculotte