Torsdag d. 22. januar 2009 - af Redaktion
Oksekød med ris og tomater
Dejligt krydret ret med oksekød til hele familien

Det skal du bruge til 4 personer:
En rest kødsovs fra fryseren (se opskrift: Spaghetti og kødsovs her på siden)
3 dl parboiled ris,
6 dl oksebouillon,
1 laurbærblad,
2 tsk. herbes de provence-krydderi,
salt, peber,
1 potte persille.
Salat: 100 g babymix salat, 2-3 spsk. finthakket løg, 1 spsk. vand, 1 spsk. hvidvinseddike, ca. ½ spsk. honning, 4 spsk. olivenolie, salt.
Endvidere: 1 ciabattabrød. Sæt ovnen på 200°. Læg straks brødet i ovnen og lad det stå i 20-25 min. Kom kødsovs, ris, bouillon og krydderier i en gryde og bring i kog. Dæmp varmen og lad det småsnurre under låg i 20 min. Fjern laurbær og smag til med salt og peber. Vend hakket persille i.
Salat: Skyl salatbladene og dup dem tørre. Rør løg, vand, eddike, honning og olie sammen. Smag til med salt. Vend med salatbladene lige inden servering.
Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.