Oksekødgryde

Hurtig gryderet med oksekød

Det skal du bruge til fire personer:

600 g okseinderlår i terninger,
1 spsk. olie,
1 spsk. smør,
300 g små skalotteløg,
4 gulerødder,
1½ dl rødvin,
2 laurbærblade,
2 dl purerede tomater,
4 dl oksebouillon,
majsstivelse,
salt,
peber.

Spaghetti kødsovs

Tilbehør:
Kartoffelmos.

Kartoffelsuppe

Sådan gør du:
Pil løgene. Skræl gulerødder og skær i grove stykker. Brun kødet i fedtstoffet i en gryde. Tilsæt løgene og brun yderligere et par minutter.

Kom nu gulerødder, vin, laurbær, tomater og bouillon på og bring i kog. Lad det småkoge under låg, til kød og gulerødder er møre, ca. 15 min.

Jævn med majsstivelse udrørt i lidt vand.

Smag til med salt og peber.