Fredag d. 11. januar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Pariserbøf
En skøn klassiker, der ikke tager lang tid at lave

4 personer
Ingredienser til pariserbøf:
1,5 kg hakket oksekød 3-7 %
Salt og peber
Ca. 40 g smør
Tilbehør:
2 store løg
Ca. 200 g afdryppede syltede rødbeder
6 skiver fuldkornstoast
6 pasteuriserede
æggeblommer (= 4 bægre)
1 bæger revet peberrod eller
frisk høvlet peberrrod
1 glas kapers
Prøv også: Brændende kærlighed
Sådan gør du:
Form kødet til 8 lige store bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i smør ved middelgod varme i ca. 8 min. på hver side.
Tilbehør:
Pil løgene og hak dem og rødbederne fint. Tag bøfferne af varmen og tag 2 fra til frokosten lørdag. Rist brødene i fedtstoffet på panden. Kom bøfferne oven på de ristede brødskiver. Sæt bøfferne og alt tilbehøret på bordet, hvor hver især kommer tilbehør på bøfferne efter lyst.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.:
Prøv også: Clubsandwich med kylling