Pariserbøf

En skøn klassiker, der ikke tager lang tid at lave

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Ingredienser til pariserbøf:


1,5 kg hakket oksekød 3-7 %
Salt og peber
Ca. 40 g smør

Tilbehør:

2 store løg
Ca. 200 g afdryppede syltede rødbeder
6 skiver fuldkornstoast
6 pasteuriserede
æggeblommer (= 4 bægre)
1 bæger revet peberrod eller
frisk høvlet peberrrod
1 glas kapers

Prøv også: Brændende kærlighed

Sådan gør du:

Form kødet til 8 lige store bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i smør ved middelgod varme i ca. 8 min. på hver side.

Tilbehør:

Pil løgene og hak dem og rødbederne fint. Tag bøfferne af varmen og tag 2 fra til frokosten lørdag. Rist brødene i fedtstoffet på panden. Kom bøfferne oven på de ristede brødskiver. Sæt bøfferne og alt tilbehøret på bordet, hvor hver især kommer tilbehør på bøfferne efter lyst.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.:

Prøv også: Clubsandwich med kylling