Tirsdag d. 5. november 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto Martin Tanggaard
Roastbeef med basilikumcreme til Dukan-kuren
Roastbeef med basilikumcreme til Dukan-kuren er et dejligt aftensmåltid, der består af det lækreste kød og en dressing næsten uden fedt.

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
Opskrift til fase 1 = angrebsfasen i Dukan-kuren
RP = Rent protein
Roastbeef til 3-4 personer
Ingredienser
Roastbeef
Ca. 600 g roastbeef
1 nip salt
Friskkværnet peber
Basilikumcreme
1½ dl skyr
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
1 stor håndfuld basilikumblade + lidt mere til pynt
PRØV OGSÅ: "Spaghetti" med kødsauce
Fremgangsmåde
Roastbeef: Kom din roastbeef i en gryde. Hæld koldt vand på, så det lige dækker. Tag din roastbeef op igen. Bring vandet i kog og læg din roastbeef i det kogende vand. Dæmp varmen og lad den småkoge under låg i 20 min. Tag din roastbeef op og dup den tør. Steg din roastbeef færdig på en slip let-pande, der er smurt med nogle dråber olie på et stykke køkkenrulle. Når centrumstemperaturen er 55°-58°, er din roastbeef rosastegt. Krydr med salt og peber og lad stegen hvile utildækket i 10 min., inden din roastbeef skæres ud i tynde skiver.
Basilikumcreme: Kør skyr, yoghurt og basilikum i en foodprocessor til en creme.
Anret kødet på tallerkener. Hæld cremen over og pynt med basilikumblade.