Skøn pizzabøf

Med kartoffelsalat og oksekød

KØD:
1 kg hakket oksekød
10-12 %
6 spsk. rød pesto
50 g bacon i terninger
4 spsk. revet ost.

KARTOFFELSALAT:
1 kg små kolde, kogte kartofler
2 håndfulde rucola
salt, peber

Marineret nakkefilet

DRESSING:
3 spsk. finthakkede rødløg
1 spsk. Hvidvinseddike
1 spsk. vand
3 spsk. Olie
½ spsk. Honning
salt, peber

Helstegt rødspætte

Opvarm ovnen til 180°

KØD: Formes til fire lige store bøffer, som lægges i et smurt, ovnfast fad. Fordel pesto over bøfferne. Dernæst revet ost og bacon. Steges i den varme ovn i 18-20 min. eller til gennemstegt.

KARTOFFELSALAT: Del evt. kartoflerne. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Vend med kartoflerne. Strø rucola over.