Torsdag d. 22. januar 2009 - af Redaktion
Spaghetti med kødsovs
Oksekød på den nemme måde

Det skal du bruge til 4 personer:
Kødsovs:
1 kg hakket oksekød,
4 gulerødder,
4 løg,
2 spsk. olivenolie,
3 ds. flåede hakkede tomater,
1 dl oksebouillon,
salt, peber,
1 nip sukker.
Tilbehør: 500 g spaghetti,
revet parmesanost.
Bemærk: Halvdelen af den færdige kødsovs
kan tages fra til en anden dag og fryses ned.
Kog spaghetti efter anvisningen i rigeligt
vand tilsat salt.
Det skal du gøre:
Skræl gulerødder og
skær i terninger og løg ligeså.
Steg grøntsagerne i olien 5-7 min. ved
middelvarme, uden de tager farve.
Rør nu og da. Tilsæt kødet, øg varmen
og steg, til det skifter farve. Hæld
tomater og bouillon på og bring i kog.
Lad det derefter simre i ca. 25 min.
Smag til med salt, peber og sukker.
Tilberedningstid: Ca. 40 min.,
heraf arbejdstid ca. 20 min.