Spicy gullasch

God og nem gryderet, der mætter godt

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

600 g gullaschkød
½ rodselleri
2 hakkede løg
2 spsk. olie
1½ tsk. salt
Ca. 1 tsk. tørrede chiliflager
2 glas tacosauce (mild)
1-1½ dl vand
150 g babyspinat

Tilbehør:

Rugboller
250 g cremefraiche 18 %

PRØV OGSÅ: Marineret svinekam og bønnesalat

Sådan gør du:

Skræl sellerien og skær den i tern på 3 x 3 cm. Sautér selleri og løg i olien i 4 min. Tag dem op med en hulske. Brun derpå kødet i olien. Kom løg og selleri tilbage i gryden. Krydr med salt og chili, hæld tacosauce og vand på og lad det småsimre under låg, til kødet er mørt, ca. 50 min. Vend babyspinaten i og smag til med krydderier. Servér gullaschen med cremefraiche og brød til.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time og 10 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Mørbrad i fad med sennep og koriander