Onsdag d. 28. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Spicy gullasch
God og nem gryderet, der mætter godt

4 personer
Det skal du bruge:
600 g gullaschkød
½ rodselleri
2 hakkede løg
2 spsk. olie
1½ tsk. salt
Ca. 1 tsk. tørrede chiliflager
2 glas tacosauce (mild)
1-1½ dl vand
150 g babyspinat
Tilbehør:
Rugboller
250 g cremefraiche 18 %
PRØV OGSÅ: Marineret svinekam og bønnesalat
Sådan gør du:
Skræl sellerien og skær den i tern på 3 x 3 cm. Sautér selleri og løg i olien i 4 min. Tag dem op med en hulske. Brun derpå kødet i olien. Kom løg og selleri tilbage i gryden. Krydr med salt og chili, hæld tacosauce og vand på og lad det småsimre under låg, til kødet er mørt, ca. 50 min. Vend babyspinaten i og smag til med krydderier. Servér gullaschen med cremefraiche og brød til.
Tilberedningstid:
Ca. 1 time og 10 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
PRØV OGSÅ: Mørbrad i fad med sennep og koriander