Onsdag d. 20. november 2013 - af Marie Melchior, SuperBest, videoer: Christina Christensen og Niels Kondo
Stegt hakket oksekød
I denne film er der sat fokus på friskhakket oksekød. Server kødet til fladbrød eller pitabrød med hjertesalat og yoghurtdressing

Annonce
Ingredienser til stegt hakket oksekød
600 gr oksekød
2 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
100 gr pastinak
200 gr savoykål
1 spsk sesamfrø
Yoghurtdressing:
1 dl græsk yoghurt
1 tsk stødt spidskommen
2 spsk olivenolie
1 pakke pitabrød
2 hjertesalat
Fremgangsmåde til stegt hakket oksekød
Snit løg og hvidløg. Skær pastinak i små tern Opvarm olie på en pande. Svits løg og hvidløg til det er klart. Tilsæt pastinak og steg i 3-4 minutter før kødet kommes på panden. Steg til kødet er gennemstegt. Rør sesam frø og fintsnittet savoykål i lige før servering.
Server kødet til lune pitabrød, frisk hjertesalat og yoghurt dressing
Rør ingredienserne sammen til yoghurtdressingen og server til det stegte kød, salat og pitabrød.
Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Rimet laks med grillet agurk, syltet løg og rygeost
Pocheret æg med fennikel, karse og sprød rug