Onsdag d. 15. februar 2012 - af Pia Friis Andreassen
SU Burger
Saftig SU burger

Det skal du bruge:
4. stk.
4 almindelige, burgerboller
Tomatketchup
Sennep
½ icebergsalat
i hele blade
½ agurk i skiver
1 løg i ringe
Fars:
500 g hakket oksekød
1¼ tsk. salt og ¾ tsk. peber
1 lille finthakket løg
150 g revet gulerod
2 spsk. havregryn
2 spsk. vand
1 spsk. rapsolie + 1 spsk.
smør til stegning
4 skiver toast-ost
Fars:
Rør kød og salt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det sammen. Form kødet til 4 flade bøffer og hak dem godt sammen på begge sider. Steg dem i fedtstoffet ved god varme, til de er gennemstegte (ca. 4 min. på hver side). Når bøfferne vendes, lægges osten ovenpå.
Burger:
Lun bollerne i et par minutter i en 200° varm ovn. Skær dem igennem og smør dem med lidt ketchup og sennep. Fordel salatblade,
bøffer, agurkeskiver og løgringe på de overskårne boller.