Torsdag d. 28. juni 2012 - af Pia Friis Andreassen
Tacoskaller med oksekød
Nem aftensmad til travle dage

4 personer
Det skal du bruge:
1 pk. tacoskaller
½ icebergsalat
2 avocadoer
Kødsauce:
Ca. 800 g hakket oksekød
1 stort, finthakket løg
2 spsk. olie
2 tsk. paprika
1 brik O'tomato tomatsauce
1 dåse Red Kidney Beans (afdryppede) Salt og peber
Sådan gør du:
Kødsauce:
Sautér løget klart i olien. Øg varmen og steg derpå kødet med, til det skifter farve. Findel evt. kødet med en gaffel. Tilsæt paprika, tomatsauce og kidneybønner. Lad det hele småkoge i 5 min. Spæd evt. med lidt vand, så det ikke steger tørt. Smag til med salt og peber.
Fordel kødsaucen i lune tacoskaller sammen med strimlet icebergsalat og avocadoskiver.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.