Tacoskaller med oksekød

Nem aftensmad til travle dage

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

1 pk. tacoskaller
½ icebergsalat
2 avocadoer

Kødsauce:

Ca. 800 g hakket oksekød
1 stort, finthakket løg
2 spsk. olie
2 tsk. paprika
1 brik O'tomato tomatsauce
1 dåse Red Kidney Beans (afdryppede) Salt og peber


Sådan gør du:

Kødsauce:

Sautér løget klart i olien. Øg varmen og steg derpå kødet med, til det skifter farve. Findel evt. kødet med en gaffel. Tilsæt paprika, tomatsauce og kidneybønner. Lad det hele småkoge i 5 min. Spæd evt. med lidt vand, så det ikke steger tørt. Smag til med salt og peber.

Fordel kødsaucen i lune tacoskaller sammen med strimlet icebergsalat og avocadoskiver.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.