Okse

Ungarsk gullasch

15. januar 2009 af Redaktion
Klassikeren med oksekød som alle kan lide

Det skal du bruge:

400 g gullaschkød i strimler,
2 spsk. olie,
1 pk. bacon i skiver,
2 finthakkede løg,
250 g champignon,
1½ spsk. mild paprika,
1 tsk. spidskommen,
salt, peber,
140 g tomatkoncentrat,
2 dl oksebouillon,
¼ l madlavningsfløde 18 %.

Lækker kartoffelsuppe

Tilbehør:
Ris.

Sådan gør du:
Skær bacon i strimler. Rens champignon og skær i skiver. Varm en gryde op til godt varm. Steg bacon heri under omrøring i 2 min. Tilsæt kød og løg og steg, til det har fået farve. Tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bring i kog.

Dæmp varmen og lad det småsnurre under låg, til kødet er mørt, ca. 30 min. Smag yderligere til med krydderier.
Tilberedningstid: Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

Nudelsalat

Sponsoreret indhold