Onsdag d. 12. december 2012 - af Pia Friis Andreassen
Brændende kærlighed
Brændende kærlighed er nem og billig mad, der smager fantastisk

Brændende kærlighed til 4 personer
Det skal du bruge til brændende kærlighed:
Kartoffelmos:
2½-3 kg bagekartofler
Ca. 2 dl varm mælk
Ca. 3 spsk. smør
Salt og peber
Tilbehør:
½ kg rødbeder
2 spsk. olie
1½ tsk. timian
250 g bacon i tern
4 store løg
2 spsk. olie
Salt og peber
1 potte persille
Prøv også: Alt i en gryde
Brændende kærlighed - Sådan gør du:
Kartoffelmos:
Skræl kartofler og skær i grove tern. Koges møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne samtidig med at mælken tilsættes. Smag til med smør, salt og peber
Tilbehør:
Opvarm ovnen til 2000. Skræl rødbederne og skær i små tern. Vend dem med olie og timian på en plade med bagepapir. Steges i den varme ovn, til de er møre, men stadig har bid.
Pil løgene og skær i tern. Steg bacon gylden og let sprødt på en sauterpande. Kasser stegefedtet, men gem 2 spiseskefulde. Tilsæt olien og steg løgene med, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Vend de stegte rødbeder og persille heri.
Brændende kærlighed tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.
Prøv også: Linsesuppe med marinerede rejer