Mandag d. 5. juli 2010 - af Pia Friis Andreassen
Farsfyldt peberfrugt
Nem og billig aftensmad.

(4 personer)
Tilberedningstid: Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.
Det skal du bruge
Peberfrugter
500 g pebermix (3 stk.), halveret og renset
1 spsk. olie
Fars
475 g hakket svin-/kalvekød, 3-7 %
1 tsk. salt
1 æg
3 spsk. rasp
1 lille revet løg
½ dl oksebouillon
½ tsk. peber
Prøv mørbradgryde med asparges fra Slankeklubben.
Sauce
140 g tomatkoncentrat
2 dl kogende grøntsagsbouillon
Salt og peber
Tilbehør:
4 dl ris, kogt
1 bdt. broccoli i buketter, dampet
Sådan gør du
Gnid peberfrugterne med lidt olie. Læg dem i et ovnfast fad og forbag dem i en 200° varm ovn i ca. 10 min.
Fars: Rør det hakkede kød med salt. Tilsæt derpå de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen. Fordel farsen i de forbagte peberfrugter.
Sauce: Rør tomatkoncentrat sammen med bouillon og smag til med salt og peber. Hæld saucen over peberfrugterne og sæt fadet i ovnen i 35-40 min.