Farsfyldt peberfrugt

Nem og billig aftensmad.

Foto: Martin Tanggaard

(4 personer)
Tilberedningstid: Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

Det skal du bruge
Peberfrugter
500 g pebermix (3 stk.), halveret og renset
1 spsk. olie

Fars
475 g hakket svin-/kalvekød, 3-7 %
1 tsk. salt
1 æg
3 spsk. rasp
1 lille revet løg
½ dl oksebouillon
½ tsk. peber

Prøv mørbradgryde med asparges fra Slankeklubben.

Sauce
140 g tomatkoncentrat
2 dl kogende grøntsagsbouillon
Salt og peber

Tilbehør:
4 dl ris, kogt
1 bdt. broccoli i buketter, dampet

Sådan gør du
Gnid peberfrugterne med lidt olie. Læg dem i et ovnfast fad og forbag dem i en 200° varm ovn i ca. 10 min.

Fars: Rør det hakkede kød med salt. Tilsæt derpå de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen. Fordel farsen i de forbagte peberfrugter.

Sauce: Rør tomatkoncentrat sammen med bouillon og smag til med salt og peber. Hæld saucen over peberfrugterne og sæt fadet i ovnen i 35-40 min.